Les receptes de l ’ Ada Parellada Fresquet i senzill de cuinar, es convertirà en el teu plat favorit de l’estiu. Carpaccio de tomàquet i remolatxa LLISTA DE LA COMPRA Fresquet i senzill de cuinar, es convertirà en el teu plat favorit de l’estiu. Carpaccio de tomàquet i remolatxa 1. Pica els festucs, les avellanes, les tàperes i un tros de la part més verda de la ceba tendra. Barreja-ho i cobreix-ho amb oli d’oliva i herbes mediterrànies. Talla els tomàquets i la remolatxa tan fins com puguis. 2. Al plat, superposa les làmines de tomàquet i remolatxa en forma de rosetó. Afegeix-hi la barreja de fruita seca i oli. Acaba-ho amb la ceba tendra laminada, un pessic de sal i pebre. Un primer plat ple de contrastos de sabors! Amanida de tomàquet, cigrons i albergínia rostida 1. Pela l’albergínia i talla-la a daus grans. Posa-la en una safata amb una cabeça d’alls partida per la meitat. Ruixa-ho amb oli i enforna a 180°C durant 30 minuts. Passat aquest temps, tritura-ho amb un raig generós d’oli i salpebra-ho. Afegeix-hi un raig de suc de llimona. 2. Amaneix els cigrons amb pebre vermell dolç i el picant, orenga, sal i oli d’oliva. Barreja-ho bé. Talla els tomaquets. A la base del plat posa una bona cullerada de puré d’albergínia, els tomaquets a sobre i amaneix amb els cigrons. Acaba-ho amb el formatge de cabra esmicolat i menta fresca. LLISTA DE LA COMPRA 2 tomàquets rosa ibèrics 1 remolatxa cuita 1 ceba tendra Un grapat de festucs Un grapat d’avellanes Un grapat de tàperes Una culleradeta d’herbes mediterrànies Oli d’oliva Sal Pebre LLISTA DE LA COMPRA 400 g de tomàquet monteros 1 albergínia 1 cabeça d’alls 150 g de cigrons cuits 100 g de formatge de cabra 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1 pessic de pebre vermell picant 1 culleradeta d’orenga El suc de mitja llimona Sal Pebre Oli d’oliva Unes fulles de menta fresca