Quines són les varietats de tomàquets més populars? Hi ha tantíssimes varietats que no podràs quedar-te únicament amb una. Descobreix el seu sabor, aroma i ús i converteix-te en un autèntic expert! Tomàquet Auri Tomàquet Monterosa Tomàquet rosa ibèric Tomàquet de branca Tomàquet de pebrot Tomàquet Auri Exclusiu d’Ametller Origen. L’essència del sabor umami. Dolç, cruixent i molt aromàtic i amb un sabor superlatiu. Ideal per menjar sense oli ni sal. Tomàquet Monterosa Sucós, molt dolç i aromàtic. Fantàstic per farcir i per a amanides. Tomàquet rosa ibèric De mida grossa, és molt carnós, dolç i aromàtic. Perfecte per a amanides, carpaccios i tàrtars. Tomàquet de branca Sucós i carnós, amb un sabor agredolç i un punt aromàtic. Ideal per cuinar al forn, per a salses i gaspatxos. Tomàquet de pebrot Rep aquest nom per la seva similitud amb el pebrot. Sucosos, amb molta polpa. La millor manera per cuinar-los són saltats al forn o a la planxa. Tomàquet raf Molt apreciat a la nostra gastronomia. De forma irregular i de mida petita mitjana, és de color verd i una mica vermellós. Pel que fa al seu sabor és l’equilibri perfecte entre dolçor i acidesa. Ideal per a les amanides. Tomàquet mediterrani carnós i amb molta polpa. Perfecte per a amanides. Tomàquet Tip-Top rosa Exclusiu d’Ametller Origen, carnós i sucós, ideal per a amanides. Tomàquet pera Sucós, carnós, dolç, saborós i aromàtic. Especial per a salses, sofregits i conserves. Tomàquet cherry Un dels més fàcils d’identificar. De sabor dolç, amb un toc àcid. Ideal per a broquetes i amanides. Tomàquet cor de bou Amb poca carn i molta polpa, és molt dolç i sucós. Perfecte per a amanides o tàrtars. Tomàquet verd De color verd intens i textura cruixent, sucosa i carnosa. De sabor dolç i ideal per amanir. Tomàquet bigarrat De combinació de colors foscos i verds, amb solcs i aplanat, cruixent i sucós dolç i aromàtic. Perfecte per a amanides i carpaccios. Tomàquet morat Molt saborós i amb la pell molt fina. Ideal per a amanides i carpaccios.