Gaspatxos quin´ és el Secret dels nostres gaspatxos? Prova la nostra gamma de gaspatxos frescos! Gaspatxo Gaspatxo suau Gaspatxo de maduixa Gaspatxo de remolatxa Gaspatxo de cirera Gaspatxo de poma i alvocat “Parlem” amb els aliments per saber què necessiten i, alho-ra, ser més eficients i soste-nibles, mitjançant un conjunt de “sentits artificials” d’alta precisió que estem desenvo-lupant. Ho fem amb tecnologies so-fisticades que capturen da-des en temps real per “veure” la composició interna dels in-gredients sense alterar-los. També explorem tècniques in-novadores per “preguntar” a les hortalisses sobre la seva estructura interna, el seu punt de maduresa o la seva frescor. A més, utilitzem sensors es-pecífics per mesurar paràme-tres clau com el pH, el color, la textura, la conductivitat o els sòlids solubles. Els gaspatxos del futur amb IA A Ametller Origen, la passió per oferir-te el millor de l’horta ens impulsa a anar sempre un pas més enllà. No només seleccionem amb cura cada ingredient; ens endinsem en la ciència més capdavantera amb el nostre projecte d’R+D, AOSENSOR, de la mà de la UPC i l’IRTA. L’objectiu principal és desenvolupar i implementar sistemes de sensors avançats i intel·ligència artificial en l’elaboració dels gaspatxo. Ingredients: utilitzem 4 tipus de varietats de tomàquets: cherry dolçor i color, rosa, aromàtic, pera, estructura, to-macó toc àcid i vegetal. Com cultivem: cultiu hidropònic, li donem a la planta l’ai-gua que necessita i els nutrients que necessita.