Maridatge @virginiamartin_photo 90 ’ 4 € 4,49 €/ració A B D E C NUTRI-SCORE A Sopa de peix I marisc receptes Una ració CONTÉ: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 20% 401 25% 1,51g sal 10% 8,70g SUCRES 6% 1,17g GREIXOS SATURATS 10% 7,0g GREIX Maridatge Albariño DOP Rías Baixas Martín Códax. Únic, amb identitat i definit pel lloc d’origen. Cada copa d’aquest vi guarda l’essència de l’Atlàntic, la seva història i els seus costums. MISMOS PRECIOS DESDE 2021 •Rape entero •Langostino blanco EROSKI Natur • 1 rap petit • 12 llagostins, 12 cloïsses i 16 musclos • Aigua • 1 ceba, 1 branca d’api • 2 porros i 1 pastanaga • 3 cullerades de tomàquet natural triturat • ½ copa de brandi (opcional) • 2 cullerades d’OOVE • Sal i julivert fresc • ½ barra de pa dur Netegem el rap i en reservem la carn, tallada a daus, el cap i l’espina. Retirem els caps dels llagostins i els reservem. Obrim les cloïsses i els musclos al vapor, els colem i en reservem el brou. Els retirem la closca. Preparem el fumet posant aigua abundant en una olla, amb les espines i el cap del rap. Hi afegim el julivert i els caps dels llagostins. Ho deixem coure 20 minuts, tot retirant l’escuma. Ho colem i afegim a aquest brou el líquid que hagin deixat anar les cloïsses i els musclos. En una cassola amb oli, coem les verdures tallades a la brunesa, hi afegim sal i hi incorporem el brandi. Deixem que l’alcohol s’evapori i hi integrem el pa torrat esmicolat. Ho ofeguem tot 2 minuts i hi afegim el tomàquet. Ho cuinem dos minuts més i hi incorporem el brou. Ho deixem coure durant 15-20 minuts. Ho triturem i ho posem tot a l’olla. Hi afegim el rap a daus salpebrat, les cues de llagostins, les cloïsses i els musclos. Tapem l’olla i ho deixem reposar 3-4 minuts. Ho servim amb julivert picat. Sopa de peix i marisc 90 ’ 4