Lloms de llobarro,bolets i puré de coliflor amb all rostit 1h 40 ’ 4 € 3,18 €/ració Una ració conté: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 17% 341 12% 0,69g sal 3% 3,12g sucres 19% 3,88g greixos saturats 28% 19,70g greix A B D E C NUTRI-SCORE A Maridaje Marqués de Riscal Verdejo. Armoniza bien con pescados, mariscos, jamón, pastas, pollo y carnes frías. En boca tiene una sensación untuosa y fresca, con un final persistente. En conjunto, un vino fresco y equilibrado. • 100 g de bolets d’ostra • 1 cullerada d’OOVE • 30 g d’espinacs • Sal i pebre acabat de moldre Puré de coliflor amb all rostit • 1 coliflor petita • 2-3 grans d’all • Sal i pebre negre acabat de moldre • 1 culleradeta d’OOVE Pols de bolets (opcional) • ½ tassa de bolets dessecats • ½ fulla d’alga nori • ½ culleradeta d’all sec • Sal i pebre acabat de moldre Retirem la punta de la cabeça d’alls, el salpebrem, hi afegim unes gotes d’OOVE i l’emboliquem amb paper d’alumini. Preescalfem el forn a 200 ºC, amb escalfor a dalt i a baix. Enfornem l’all uns 35-40 minuts. Coem la coliflor al vapor. Retirem les tiges gruixudes i la triturem amb 2-3 grans d’all rostits. La reservem. Eixuguem els lloms de llobarro i els empolsem amb la pols de bolets. Per preparar-la, triturem els bolets dessecats amb l’alga, l’all sec, la sal i el pebre acabat de moldre. Ho salpebrem i ho cuinem a la planxa. Tallem els bolets, els salpebrem i els saltem fins que estiguin cuinats i daurats. Saltem uns espinacs amb una mica d’OOVE i els salpebrem. Servim el llobarro en un llit puré de coliflor i hi posem per sobre els bolets i els espinacs. QUÈ T’APORTA? El llobarro és un peix semigràs, ric en omega-3. Les hortalisses aporten fibra, hidrats de carboni i vitamines i minerals; la coliflor, àcid fòlic i vitamina C. TRUC Aprofita per rostir una o dues cabeces d’alls i congela-les o conserva-les en OOVE per a futurs plats. Lloms de llobarro, bolets i puré de coliflor amb all rostit 1h 15’ 4