Maridatge @virginiamartin_photo 15 ’ 4 € 6,48 €/ració receptes Costelles de cabrit arrebossades amb salsa de iogurt i menta A B D E C NUTRI-SCORE C Una ració CONTÉ: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 27% 542 5% 0,32g sal 5% 4,53g SUCRE 58% 11,52g grEIXOs saturaTs 58% 40,71g grEIX Maridatge Protos roble Ribera del Duero. Perfecte per acompanyar arrossos, pasta, aus, vedella, bolets, embotits, carns a la brasa, xai, porc i formatges semicurats. MISMOS PRECIOS DESDE 2021 •Rape entero •Langostino blanco EROSKI Natur • 16 costelles de cabrit • Pa ratllat • 1 ou • 1 iogurt ensucrat • 10 g de menta • Oli Arrebossem les costelles de cabrit amb ou i, tot seguit, amb pa ratllat. Les fregim i les reservem. Piquem la menta i la posem per sobre de la carn. Batem el iogurt amb la menta restant per obtenir la salsa. TRUCS saludables Tot i que és una carn tendra, sucosa i gustosa, té un alt contingut en greixos saturats. Consumeix-la amb moderació. Acompanya-la amb uns pebrots, unes xips de verdura al forn o una amanida. Guanyaràs en fibra, vitamines i minerals, i et saciaran. Costelles de cabrit arrebossades amb salsa de iogurt i menta 15 ’ 4