Galetes de plàtan i cacau 12 racions / DIFICULTAt 1 / 30 min Una ració CONTÉ: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 9% 176 1% 0,04g sal 18% 15,99g SUCRES 6% 1,20g grEIXOS SATURATs 9% 6,60g GREIX A B D E C NUTRI-SCORE A 2 plàtans madurs 100 g de farina d’ametlla 100 g de farina integral 1 ou 50 g de cacau pur en pols 15 ml d’oli 1 clara d’ou 150 g de sucre de llustre 2 culleradetes de suc de llimona Colorants alimentaris PAS 1 Preescalfem el forn a 180 °C. En un bol, barregem els plàtans madurs, les farines i l’ou. Hi afegim el cacau en pols i l’oli. Ho remenem. PAS 2 Escampem la massa i formem les galetes amb motlles nadalencs. Fem un petit forat a la part superior. PAS 3 Enformen les galetes durant 12-15 minuts. Les deixem refredar. PER AL GLACEJAT: Batem la clara i el sucre. Hi afegim el suc de llimona i ho continuem batent. Repartim la barreja en 4 bols. En deixem un i acolorim la resta. Ho repartim tot en mànigues pastisseres. Quan les galetes estiguin fredes, posem el fil i les pintem al gust amb el glacejat. Esperem uns minuts perquè s’assequin i les pengem a l’arbre. Galetes de plàtan i cacau 12 racions / DIFICULTAt 1 / 30 min