nosaltres CAPRABO augmenta l’assortiment de productes per a mascotes En aquesta jornada, la xef Gessamí Caramés va preparar un menú complet amb tres receptes sobre la base d’aquests tres ingredients. La mantega i el formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i l’avellana de Reus van ser els protagonistes de la Jornada Gastronòmica celebrada a l’espai Xef CAPRABO de L’Illa Diagonal, a Barcelona. A l’acte van assistir Sònia Pina, directora de la Federació Catalana DOP-IGP; Esther Gomis, presidenta de la DOP Avellana de Reus; Julien Morales, representant de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i de la DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, així com Fernando Tercero, responsable de Producció de Proximitat de CAPRABO. Durant l’acte, Sònia Pina, va explicar que “els aliments amb segell DOP i IGP són una garantia d’excel·lència i un reflex de la riquesa de la nostra terra i de les nostres tradicions culinàries”. Per la seva banda, Fernando Tercero va afirmar que “les Jornades CAPRABO ens permeten avançar en un dels nostres principals eixos estratègics: promoure el coneixement i el consum de productes de proximitat”. Gessamí Caramés, xef del restaurant Meleta de Romer, a L’Ametlla de Mar (Tarragona), va elaborar un menú de tres plats que va fer les delícies dels presents. CAPRABO celebra la I Jornada gastronòmica del formatge, la mantega i l’avellana de proximitat amb segell DOP Noves obertures de botigues franquiciades Noves obertures de botigues franquiciades Aquesta tardor, CAPRABO avança amb el seu pla d’expansió a Catalunya amb inauguracions de supermercats als municipis d’Arenys de Mar (Barcelona), Bellvei (Tarragona) i a la mateixa ciutat de Barcelona. Les noves botigues franquiciades CAPRABO adopten un model comercial amb avantatges clars per al client de compra diària, com és el fet d’oferir horaris d’obertura molt amplis, compra àgil, una cistella completa i tots els atributs, beneficis i descomptes per utilitzar la targeta client CAPRABO. El pla d’expansió de CAPRABO a Catalunya per al 2023 preveu obrir una vintena de nous supermercats a totes les províncies per impulsar el seu lideratge, fomentar l’economia local i promoure el consum de productes de proximitat. En el primer semestre del 2023, als supermercats CAPRABO la secció de mascotes ha crescut un 18% i, en concret, ha augmentat un 21% en la categoria de gats. Els animals de companyia cada vegada tenen més presència a les llars catalanes i, per tenir una mascota, cal responsabilitat i oferir-li les cures que es mereix. Especialment a les ciutats, augmenta el nombre de gats i de gossos de mides petites. CAPRABO està adaptant els seus lineals amb una oferta aproximada de 500 referències per a la cura i l’alimentació de les mascotes, amb l’objectiu d’atendre les necessitats específiques dels nous membres de la família. CAPRABO augmenta l’assortiment de productes per a mascotes