Recepta de caldo de Nadal, pasta, carbassa i minimandonguilles El caldo de Nadal més especial i esperat de l’any tradició, sabor i naturalitat Aneto es prenen molt seriosament el tractament de les matèries primeres en els seus processos productius. Quan elaboren el cèlebre brou de Nadal, ho fan amb la mateixa passió, entrega i compromís, elevant la recepta a la màxima expressió de sabor i intensitat gràcies a la selecció de les millors carns de pollastre, costelles, garró i pernil ibèric. Tot acompanyat de verdures fresques, all i sal marina. Tots els components del caldo de Nadal són naturals i han estat seleccionats amb cura. Passen un procés de cocció de més de cinc hores per extreure i proporcionar el brou més intens i amb més cos de la cuina d’Aneto. CALDO IDEAL PER A… Receptes típiques de Nadal i d’hivern. Pots preparar plats com escudelles, cremes, croquetes, canelons o, fins i tot, guisats de muntanya. Com amb la resta de caldos Aneto 100% Natural, aquesta recepta s’elabora només amb ingredients frescos i naturals, sense afegir-hi deshidratats, concentrats ni aromes, tal com el faries a casa. A més, no conté gluten ni traces d’ou o de llet! Recepta de caldo de Nadal, pasta, carbassa i minimandonguilles 45 ’ 4 • 1 l de caldo de Nadal • 200 g de carbassa • 200 g de carn picada de porc • 1 llesca de pa • 200 g de cabell d’àngel • Sal • Farigola fresca (opcional) Tallem la carbassa a daus petits. Mullem el pa amb llet fins que s’hidrati. L’esmicolem, hi incorporem la carn i ho assaonem. Pastem la barreja i fem unes minimandonguilles. Fem bullir el caldo en una olla. Hi introduïm les minimandonguilles i la carbassa. Les deixem bullir 10 minuts. Hi afegim la pasta i la farigola al gust. Ho fem coure un parell de minuts més i ho servim. CONSELL: Pots afegir-hi quasevol pasta o verdura. Si no tens temps per fer les mandonguilles, les pots comprar fetes.