de torró 1,73€ PER ració 30 ’ 4 Copa gelada Maridatge receptes La revolució de la dieta basada en aliments vegetals A B D E C NUTRI-SCORE D 40% 804 5% 0,28g 50% 45g 126% 25,22g 86% 60,05g Una ració conté: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL sal SUCRES GREIXOS SATURATS GREIX Maridatge Porto Dos Santos Tawny. Envellit en botes de roure durant cinc anys, aporta color amb tocs ocres i matisos castanys, típics de l’estil de Porto. En boca té sabors de fusta vella, que el fan viu i elegant. • 180 g de torró tou • 360 ml de nata, 35% mg • 60 g de sucre blanc • 120 ml de llet • 3 ous • 30 g d’ametlla pelada • 15 g de sucre • 15 ml d’OOVE • 40 g de xocolata 99% Gelat de torró: Escalfem la llet en un cassó. Hi posem el torró trossejat i deixem que es dissolgui completament. Ho batem fins a aconseguir una barreja homogènia i ho deixem refredar. Muntem la nata i la barregem amb el torró fent moviments embolcallants. D’altra banda, muntem les clares. Quan estiguin semimuntades, hi afegim el sucre i ho batem fins a aconseguir pics ferms. Fent moviments embolcallants, l’incorporem a la barreja anterior. Ho passem a un motlle i ho congelem durant 24 hores. Crocant d’ametlles: Tallem les ametlles a trossos petits. Escalfem l’oli d’oliva en un cassó. Hi incorporem les ametlles i les cuinem fins que estiguin daurades. Hi afegim el sucre i ho remenem. Deixem que es desfaci i es formi un caramel, de manera que les ametlles quedin totalment cobertes. Les posem sobre un paper de forn, les allisem i deixem que es refredin. Decoració: Desfem la xocolata al bany maria. Emplatat: Traiem el gelat del congelador cinc minuts abans de servir-lo. Omplim, al gust, les copes on servirem les postres. Les decorem amb xocolata negra al 99% desfeta i uns trossets del crocant d’ametlla. Copa gelada de torró 30 ’ 4