UN TOC LOCAL SELECTE Tan sols necessites una fusta tradicional. El color i el gust més sofisticat, que no poden faltar a la taula de Nadal, l’aporten els formatges i embotits Eroski SELEQTIA. Experts tastadors del Basque Culinary Center avalen la seva garantia d’èxit ve avalada per. Fem boca? Aquest mes de desembre, atrobaràs la 2a unitat al 30% a tots els nostres productes Eroski SELEQTIA. Combina’ls com vulguis! (1) TRUCS PER TALLAR FORMATGE À la table! TRUCS PER TALLAR FORMATGE Tempera el ganivet abans de tallar formatges tous. Per als anyencs i per al formatge blau, opta per lliscar el ganivet i que el formatge es trenqui en forma de ‘pedretes’. UN TOC LOCAL SELECTE Urgèlia (DOP)Formatge de pasta premsada semicurat, d’olor afruitada i textura fina i molt cremosa. Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada de les ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya). Curat de Cabra TovallóFormatge de cabra suau, lleugerament àcid, que es fon al paladar. Amb forma de tovalló i elaborat de manera artesana. Formatge rocafort DOP Eroski SELEQTIA. Formatge d’ovella amb trufa Eroski SELEQTIA.