Busca els ingredients A caprabo • Gambot • Rap sencer • Xai lletó net mb MATEIXOS preUS des deL 2021 A B D E C NUTRI-SCORE D @virginiamartin_photo 120 ’ 4 € 5,69 €/ració Maridatge La mostra més gran d’amor que et podemdonar és mantenir els mateixos preus des del 2021 per als teus imprescindibles de Nadal. Bones festes! Xai al forn a la mel Una ració CONTÉ: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 55% 1092 16% 0,98g sal 14% 12,21g SUCRES 192% 38,38g GREIXOS SATURATS 132% 92,18g GREIX Maridatge Marqués de Cáceres Tinto Crianza 2019. Té un color robí de capa mitjana, nas profund amb notes de fruita negra; fresc i agradable en boca. Elegant i harmoniós, per gaudir-ne copa a copa. MISMOS PRECIOS DESDE 2021 •Cordero lechal limpio • 1,6 quilos de xai lletó • 2 cullerades de mel • 4 cullerades d’OOVE • 3 branques de romaní fresc i 3 grans d’all • 50 ml de vinagre de sidra • Sal i pebre acabat de moldre • 500 ml d’aigua Acompanyament • 4 patates mitjanes tallades a grills o, si són baby, senceres • 4 grapats d’escarola • 1 taronja i 1 magrana • 2 cullerades d’OOVE • 1 cullerada de vinagre • Sal i pebre acabat de moldre A la carnisseria, demanem que ens facin uns talls al xai per poder manipular-lo. Els salpebrem. Preescalfem el forn a 250 °C, amb escalfor a dalt i a baix. En un morter, barregem els alls, la mel, l’OOVE i el vinagre. Untem el xai amb la picada i el posem en una safata de forn, amb la pell cap a baix. Hi afegim 150 ml d’aigua. Abaixem la temperatura del forn a 190 °C. L’enfornem uns 90 minuts o fins que estigui cuit. Mentre es cou, fem la volta al xai cada 15-20 minuts i el reguem amb el seu suc. Si l’aigua s’evapora, hi afegim més per mantenir la humitat i que la carn quedi sucosa. Preparem l’amanida amb escarola, grills de taronja i magrana, amb vinagreta tradicional. Acompanyem el plat amb unes patates al forn. Xai al forn a la mel 120 ’ 4