2h 30 ’ 4 € 0,29 €/ració receptes Barreta de dàtils cacauet i xocolata negra a la sal A B D E C NUTRI-SCORE D Una ració conté: de la Ingesta de Referència (IR) per a un adult KCAL 13% 252 3% 0,18g sal 25% 22,74g sucres 28% 5,51g greixos saturats 18% 12,80g greix Maridaje Albariño DOP Rías Baixas Martín Códax. Único, con identidad y definido por el lugar de origen. Cada copa de este vino guarda la esencia del Atlántico, de su historia y sus costumbres. MISMOS PRECIOS DESDE 2021 •Rape entero •Langostino blanco EROSKI Natur • 200 g de dàtils medjul sense pinyol • 3 cullerades de crema 100% de cacauet • 25 g de cacauets torrats sense sal i picats gruixuts • 150 g de xocolata negra desfeta amb més de 75% de cacau • 1 pessic de sal Folrem una safata amb paper de forn i fem un llit amb els dàtils, tot pressionant-los i superposant-los. Els cobrim amb la crema de cacauet, repartint-la bé per sobre amb el dors d’una cullera. Hi empolsem els cacauets. Ho cobrim amb la xocolata negra desfeta, de manera que quedi repartida sobre la superfície. Hi afegim un pessic de sal i ho deixem refredar almenys dues hores. Tot seguit, ho posem tota la nit al frigorífic. QUÈ T’APORTA? Els sucres d’aquesta barreta energètica casolana provenen dels dàtils que, com es consumeixen sencers, no s’han alliberat. A més, conté una bona quantitat de greixos saludables i fins a 5 grams de fibra per ració. TRUCS SALUDABLES NutriScore valora la qualitat nutricional per 100 grams d’aliment, però, en aquest cas, la ració és d’uns 50 grams. Consumeix-lo amb moderació. Barreta de dàtils, cacauet i xocolata negra a la sal 2h 30 ’ 4