Elikaduraren bidez etorkizuna aldatu nahi duten gazteak. Haiek benetako ‘influencer’-ak izatea nah dugu. eiktu pentstzen duzun Zer nahiago duzu, taldean ibili ala zeure kabuz bazkatu? Neure kabuz bazkatu. Ba al dago harrigarria iruditzen zaizun platerik? Haragijalea naiz hezurretaraino. Zerk jartzen dizu oilo ipurdia? Landa inguruan pasatzen dudan edozein egunetan, inguratzen gaituen handitasuna ikusteak, behien artean buelta bat eman eta dena ondo dagoela ikusteak. Asko gozatzen dut horrekin, egunerokoarekin, eta baita errutinekin ere. Ba al duzu esnetarako behirik? Ez, denak haragitarako dira. Galderak lAu haizeetAra! Programa honek ahotsa ematen die bakoitzak bere arloan elikadura aldatzeko lanean diharduten gazteei. Haiek ‘infoodencer’ berriak izatea nahi dugu. Haien berri jakin nahi duzu? Kike Gallardo Biologoa eta sukaldaria da, eta El herbario comestible egitasmoaren sortzaileetako bat. Botanikari berriz bere balioa ematen eta hura kontserbatzen dihardu lanean, eta baita elikadura jasangarriago baten alde ere. María Maceiras ‘Itsasoko influencer’ ere deitzen diote, arrantzaren alderik miragarrienak erakusten baititu bere sare sozialetako kontuaren bitartez (@mariabadernado), eta bere lanbideak eta etorkizunean itsasoko bizitzak izango dituen arazoak ere azaltzen ditu. Programari buruzko informazio guztia: https://www.eroski.es/eu/elikatupentsatzenduzuna/ eiktu pentstzen duzun