70% de blat de moro. La resta de la formulació és principalment oli de gira-sol. A més, conté un 3% de xia, que és un dels ingredi-ents que es destaca en l’envàs. Sunbites multicereals al toc de sal marina i Sunbites multicereals sabor de Cheddar i ceba cara-mel·litzada contenen farina de cereals integrals en proporcions del 84% i 80%, respectivament. Es tracta concretament de blat de moro, blat, farina d’arròs i farina de civada. A Cuori, la propor-ció de cereals es troba entorn del 88%, tant per a la versió Sour Cream com per a la d’oli d’oliva. En tots dos casos es tracta con-cretament de sèmola de blat de moro, sèmola d’arròs i llavors de keff (un cereal que procedeix principalment d’Etiòpia). • Aperitius a base de llegums. En aquest grup hi ha els productes de Snatt’s i Eroski, que destaquen en l’envàs el contingut de pè-sols que contenen. En el primer, la farina de pèsol es troba en una proporció del 32% i la resta de la formulació està composta prin-cipalment per farina de blat de moro i oli de gira-sol. En el cas d’Eroski, la farina de pèsol es troba en una proporció del 43% i la resta és bàsicament sèmola d’arròs (43%) i oli d’oliva. Alguns són “millors” que els convencionals, sobretot perquè normalment aporten menys sal i els ingredients tenen millors característiques.