Eman beroa zure ENTSALADARI Martxoak eguraldi iragarrezineko egunak ekarri ohi ditu, baina zure menuak ez du zertan horrelakoa izan. Entsalada epelak aukera ezin hobea dira urtaro aldaketa honetan otordu oso, orekatu eta asegarriaz gozatzeko, soberakorik gastatu gabe. Gainera, perfektuak dira soberakinak berrerabiltzeko eta janaririk ez alferrik galtzeko. Barietate, zapore eta aurrizki gehiago zure mahaian. Aprobetxatu prezioa merkatu duten EROSKI produktuak, zure entsaladak plater ezin gozoago bihurtzeko. HORRELA DENA APROBETXA DEZAKEZU ERRAZIO IDEALA Denboraldiko berdura freskoak edo prestatuak 50 25 25 Proteina: oilaskoa, lekaleak, arrautza, kontserbak Gantz osasungarriak gehigarri: fruitu lehorrak, ahuakatea, oliba olioa eta abar. Hidratoak: arroza, kinoa, pasta, kuskusa... HORRELA DENA APROBETXA DEZAKEZU Oilasko erre pixka bat geratzen da? Xehatu eta jarri hosto berde batzuen gainean. Arroza sobratu zen? Arroz bera, berdura eta fruitu lehorrekin salteatuta, beste plater bat da. Patata egosi batzuk dituzu erabili gabe? Gehitu entsalada bati, leka eta arrautza egosiekin. Mokadu paregabea da! #AlimentaLoQuePiensas