Marrubi suflea 15’ 4 A B D E C NUTRI-SCORE A 0,48 € errazioak Errazio batek dauka: heldu batentzako Erreferentziazko Kopurua (EK) KCAL %12 236 %11 0,67g GATZA %12 10,73g AZUKREAK %22 4,47g gantz saturatuak %23 4,47g GANTZA • 300 g marrubi • 2 koilarakada limoi zuku • 60 g azukre + 2 koilarakada moldeak prestatzeko • 5 arrautzaren zuringoak • Koilarakada bat arto irin • Gurin • 80 g azukre • Glas azukrea Jarri labea berotzen 180º C-an. Igurtzi moldea gurinarekin eta zabaldu azukre pixka bat. Ebaki marrubiak erditik eta kozinatu su geldoan 3 minutu. Atera, irabiatu eta pasa iragazki batetik. Jarri berriro su geldoan, limoi zukuarekin eta azukrearekin, nahastu azukrea disolbatu arte, eta igo su ertainera. Utzi irakiten hasi arte. Disolbatu arto irina uretan. Gehitu marrubiak eta nahastu bat egin arte. Eraman hozkailura. Irabiatu arrautza zuringoak leun-leun harrotu arte. Gehitu azukrea pixkanaka, eta jarraitu nahasten pikor sendoak eta distiratsuak harrotu arte. Gehitu zuringo harrotuen zati bat eta zuringoen heren bat marrubi pureari, mugimendu bilgarrien bidez leun-leun nahastuz. Gehitu gainerako zuringoa, kontuz, jaitsi gabe, eta jarraitu nahasten masa uniforme bat lortu arte. Banatu moldeetan eta eduki labean 12-15 minutu. Zabaldu gainetik glas azukrea. Marrubi suflea 15’ 4