Berenjenak gresillan tahin saltsarekin 30’ 4 A B D E C NUTRI-SCORE A Prezio baxuagoan dauden produktuekin prestatutako errezetak Ziroparen ordez eztia erabil dezakezu, pixka bat berotuta, errazago nahastu ahal izateko. • 2 berenjena • Tipula bat • 30 ml oliba olio birjina estra (OOBE) • 20 g pinazi • Menda eta perrexil freskoak • Gatza eta piperrautsa Saltsa prestatzeko • 80 g tahin • Koilarakada bat agabe ziropa • Koilarakada bat soja saltsa Ebaki tipula juliana eran, eta sueztitu OOBErekin eta gatzarekin, su geldoan. Moztu berenjena xerra finetan mandolina batekin. Ondu gatzez eta piperbeltzez eta kozinatu gresillan AAOBrekin. Prestatu saltsa, osagaiak nahastuz. Zerbitzatu berenjenak, tipula, saltsa eta pinazi txigortuak gainetik zabalduta. Amaitzeko, zabaldu belar freskoak. Berenjenak gresillan tahin saltsarekin 30 ’ 4