EROSKI BIO KUSKUSA Katilukada bat ur edo salda, kuskus katilu bakoitzeko 1 + 1 = KUSKUSA PROBATU AL DUZU TABULEA? GEHIAGO AURREZTU NAHI BADUZU BA AL ZENEKIEN...? HOBE PROTEINAREKIN KUSKUSA Sekreturik gabe A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A Proteina gehiago nahi baduzu, egokiena kuskusa lekaleekin konbinatzea da, oinarrizko aminoazido guztiak eskuratzeko. Unescok Gizateriaren Ondare Kultural Ukiezin izendatu zuen kuskusa 2020an, kultura mediterranearrean duen garrantziagatik. Kalitate oneneko gari gogorraren semola ekologikoarekin egina dago %100. Horrenbestez, aukera osasungarria eta prestatzeko erraza da, eta, gainera, orain merkeago dago. Berbere jatorriko entsalada honekegunetik egunera zale gehiago du.Erraza da, minutu gutxitan prestatzenda eta gozo-gozoa dago. Nahastu kuskusa eta txitxirio egosiak, oliba beltzak, tomatea eta luzokerra laukitxotan, menda eta perrexila. Ondu limoi zukuarekin, oliba olio birjina estrarekin eta gatzarekin. 1. Berotu ura oliba olio txorrotada batekin eta gatz pixka batekin. Saldarekin, solteago geratuko da eta zapore hobea izango du. 2. Kurkuma edo kuminoa gehitu dezakezu, usaina emateko. 3. Irakiten hastean, kendu sutatik eta gehitu kuskusa. 4. Jarri tapa eta utzi pausatzen 5 minutu. 5. Askatu aleak sardexka batekin eta gehitu beste olio pixka bat edo gustuko dituzun espezieak.