BERE ZUKUAN EGOSITAKO OLAGARROA Itsasoko onena zure mahaian SALDA EGITEKO HARAGI ETA HEZURRAK Prestatu eltzekari perfektua A fari gozagarri batean etxeko salda on baten zale amorratua bazara, otordu artean baraurik eustea gustatzen bazaizu edo eguneko edozein ordutan zerbait beroa hartzea, salda egiteko EROSKI haragia probatu behar duzu. Eltzekari edo salda gozo bat prestatzeko osagai guztiak dituzu erretilu bakar batean. Hezur ugari daude erretiluan, batez ere saihets-hezurrak. Horrek zapore bizia eta gelatina ematen dio saldari, baita gorputza eta testura melatsua ere. N ahi al duzu olagarro mokadu gozo bat dastatu inolako konplikaziorik gabe? Orduan proba ezazu bere zukuan egositako EROSKI olagarroa. Zapore bikaina du, egoste prozesu bereziari esker: olagarro gordina poltsa batean sartzen da eta bere zukuan egosten da. Horri esker, haren zapore guztia barnean harrapatuta geratzen da. Eta ez bota! Askatzen duen likidoa ezin hobea da zure arrozei ukitu berezia emateko, edo cachelo motako patatak kozinatzeko. OLAGARROA A FEIRA ERARA (ERREZETA) JOERA DA A B D E C NUTRI-SCORE A A B D E C NUTRI-SCORE A OLAGARROA A FEIRA ERARA (ERREZETA) Egosi patata txiki batzuk olagarro egosiaren zukuarekin. Zatitu xerratan eta egin ohe bat haiekin plater batean. Jarri gainean olagarroa xerratan ebakita eta aurrez mikro-uhin labean berotuta. Zabaldu gainetik piperrauts gozoa, oliba olio birjina estra eta gatz ezkatak. JOERA DAEgosketa luze bati esker, mantenugaiak (kolagenoa eta gelatina, adibidez) eta mineralak (kaltzioa eta magnesioa) ateratzen dira. Onuragarriak dira artikulazioen, larruazalaren eta hezurren osasuna eta digestioa hobetzeko.