resta dels productes analitzats, es tracta de farina refinada, per tant resulta poc interessant des del punt de vista nutricional. En la dieta és preferible prioritzar la farina integral, ja que aporta més nutrients i, a diferència de la refinada, no s’associa a l’augment de risc de diabetis de tipus 2. En la brioixeria es fa ser-vir farina refinada per les seves característiques organolèptiques i funcionals: permet elaborar pastissets més esponjosos, és més agradable al paladar, aporta més bon aspecte i té un sabor més neutre, a més de ser més barata. De tota manera, és fonamental considerar on es troben aques-tes farines: no és el mateix menjar unes torrades amb tomàquet fresc i oli d’oliva que un producte de brioixeria; aquests pastissets no deixarien de ser per a un consum ocasional, encara que esti-guessin elaborats amb farina integral. Reclams per a infants i adults. Molts productes inclouen missatges dirigits als adults, que parlen de berenar i fruita, com Bollycao i TostaRica (esquerra). Però també hi ha atractius per a la canalla, com els regals de pilotes d’aigua de Minions que fa Phoskitos.