més de ser barats, la compo-sició d’aquests olis, rica en greixos saturats, aporta con-sistència i fermesa a la co-bertura, evita que es fongui a temperatura ambient i fa que resulti agradable i un-tuosa a la boca. El problema és que la seva composició significa que aquests olis no es considerin saludables. La majoria de les matèries grasses que acabem d’es-mentar tenen un sabor bas-tant neutre, de manera que no influeixen gaire sobre el sabor global del producte. Però hi ha pastissets en què sí que interessa que els greixos con-tribueixin al sabor, com en Bollycao, que conté mantega. Els olis fan que la quantitat de greix sigui notable; així, va des del 13%-14% de Tigretón, Weikis i TostaRica fins al 20%-26% de Pantera Rosa (20%), Donuts (22%) i Donettes (26%). La pro-porció de greixos saturats és generalment més alta en productes que tenen cobertura: Phoskitos (11%), Bony (14%), Pantera Ro-sa (15%) i Donettes (16%). Per contra, els valors més baixos es troben a Bollycao (5%), Weikis (3,6%) i Lulu Fontaneda (3,1%), que no en tenen. guia de compra